Karacabey’de spora Ramazan’da da yoğun ilgi var

Karacabey’de spor, her yaştan vatandaşın katılımıyla Ramazan’da da aralıksız devam ediyor. Her akşam iftar sonrası Karacabey Belediyesi spor tesisleri her yaştan sporseverin ilgisiyle dolup taşıyor. Zaman zaman Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da ziyaret ettiği tesislerde vatandaşlar Özkan’a, sportif imkânlardan dolayı hem çocukları hem kendi adına teşekkür etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Spor kenti Karacabey, 7’den 70’e spora olan yoğun ilgiyle de örnek oluyor. Her akşam iftar sonrası Karacabey Belediyesi spor tesisleri her yaştan sporseverin ilgisiyle dolup taşıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün iftar sonrası gerçekleştirdiği ziyarette, Karaca Park Belediyespor Tesislerinde sporcular ve ailelerle bir araya geldi. Özkan, her yaştan vatandaşın bu tesislere ve spora ilgi gösterdiğini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Spor Ramazan’da daha da gerekli. Özellikle iftar sonrası vatandaşlarımızın tesislerimize yoğun ilgi göstermesi elbette bizleri mutlu etmektedir. Ben de zaman zaman onları yalnız bırakmıyorum ve birlikte spor yapıyoruz” dedi.

Her geçen gün artıyor

Başkan Özkan ziyaretinde, tesislerde sportif faaliyetlere katılan sporculara da yeni sezonda kullanmaları için spor çantası hediye etti. Buluşmada sporcular ve antrenörleriyle de sohbet eden Özkan, vatandaşların da öneri ve taleplerini dinledi.

Özkan, son bir hafta içerisinde spor tesislerinden toplam bin 707 sporcunun faydalandığını da belirtti. Hafta içerisindeki spor dalları arasında karate, jimnastik, zumba, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, futbol ve okçuluk yer alıyor. Ayrıca tesislerde 7 resmi müsabakanın da gerçekleştiğini belirten Özkan, “Hem amatör hem profesyonel anlamda, gün geçtikçe sporla daha çok ilgili bir kitleye ulaşıyoruz” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt