KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Beygirci, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için kararlılık mesajı verdi. Beygirci; “Cumhurbaşkanımızın tekrar en yüksek oyla seçilmesini sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde MHP’nin Mustafakemalpaşa’daki oyunu, bir önceki genel seçimlere göre %12 artırmasına rağmen TBMM’ye giremeyen MHP Bursa 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Beygirci, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı oylaması için azimle çalışacaklarını söyledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘TÜM SÜREÇTE BAŞARI İÇİN KATKI KOYMAYA ÇALIŞTIM’

“Çok kıymetli hemşehrilerim ve aziz dava arkadaşlarım” diyerek bir açıklamada bulunan Beygirci; “Kutlu davamızın şanlı partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Bursa 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak çıkmış olduğum bu gururlu yolda, gelen sonuçlar neticesinde milletvekili olarak seçilemedim. Aday adaylık sürecinden başlayarak, adaylık süreci içerisinde geçirmiş olduğum tüm süreç boyunca ekibimle hiç durmadan çalışarak hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem de partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için katkı sağlamaya çalıştım. Bu vesile ile tensipleriyle şahsımı aday olarak gösteren Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, Genel Sekreterimiz ve Bursa Milletvekilimiz Sayın İsmet Büyükataman Bey’e, İl Başkanımız Sayın Cihangir Kalkancı Bey’e, parti teşkilatlarımıza, aziz dava arkadaşlarıma ve çok değerli hemşehrilerime tekrar tekrar teşekkür ederim, saygılarımı sunarım” dedi.

‘AYNI AZİMLE ÇALIŞACAĞIZ’

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi içinde konuşan Ahmet Beygirci; “Yine aynı kararlılık ve azimle hep beraber çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar en yüksek oyla seçilmesini sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim davamızı kaim, bizleri bu yolda daim eylesin. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada hizmet noktasında aziz hemşehrilerimizin bir telefon uzağında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanan Türk milleti ve Türk devleti olacaktır” ifadelerini kullandı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt