KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN YARDIM

Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi, yüz yüze eğitimin başlamasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kıyafet yardımlarına hız verdi.

Hayırsever kurumsal firmalardan temin edilen yardım paketlerini, merkez ve kırsalda bulunan okullara teslim ettiklerini söyleyen Kızılay Şube Başkanı Mustafa Eren, eğitim desteklerinin müdürler aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını söyledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Okullarına kavuşan öğrencileri eğitim alanında destekleyerek mutlu ettiklerini belirten Eren; “Türk Kızılay olarak, başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere farklı paydaşlar ile eğitimi destekleyen iş birlikleri kuruyor; bağışları ülkemizin aydınlık geleceğine yönlendiriyoruz. İnanıyoruz ki, eğitimine destek verdiğimiz her birey, ülkemizin ve dünyanın geleceğini değiştirecek, hayatı daha da güzelleştirecektir” dedi.

Bundan sonra da yapacakları çalışmalarla çocukların yanında olacaklarını belirten Eren, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerken öğrencilerden hem kendi hem de ailelerinin sağlığı için Kovid-19 tedbirlerine uymalarını istedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt