MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ’NDEN ANKARA ÇIKARMASI

Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği’ne bağlı bir grup muhtar, Ankara’yı ziyaret ederek TBMM’de AK Parti ve MHP’nin Bursalı milletvekilleriyle bir araya geldi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Milletvekilleriyle verimli bir görüşme yaptıklarını söyleyen Dernek Başkanı Mehmet Salih Kalınbacak; “Mahallelerimizin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Bursa Valiliği’nin onayıyla geçtiğimiz haziran ayında kurularak faaliyetlerine başlayan Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği, Başkan Mehmet Salih Kalınbacak öncülüğünde Ankara’ya çıkarma yaptı.

İlk durak olarak TBMM’yi ziyaret ederek görüşmeleri izleyen muhtar heyeti, daha sonra AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin, Refik Özen, Ahmet Kılıç ve Zafer Işık’ın da katıldığı bir toplantıya iştirak etti. Milletvekilleriyle görüşmede Mustafakemalpaşa’ya yapılan çalışmalar için teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Salih Kalınbacak, muhtarların sorunlarını da iletme fırsatı buldu.

SORUNLARA YAKIN TAKİP

Mustafakemalpaşa’nın 100 bin nüfusu ve 131 mahallesiyle Bursa’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu kaydeden Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Kalınbacak; “Her mahallemizin birbirine benzer sorunları olduğu gibi ayrı ihtiyaçları da bulunuyor. Milletvekillerimize bunları iletme imkânı bulduk. Kendileri de söz konusu gerekli çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade ettiler. Derneğimize yakından ilgi göstererek, bizleri en iyi şekilde ağırlayan milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği, Ankara ziyareti kapsamında MHP Genel Merkezi’ne de giderek, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile de bir görüşme yaptı. Heyet son olarak Anıtkabir’i ziyaret etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt