Murat Hallaçoğlu, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı .

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajına “Sevgili Gençler, sizler bugünün de yarının da umudusunuz!” sözleriyle başlayan Başkan Hallaçoğlu; “19 Mayıs 1919; hürriyet mücadelesinin ve kuruluş hedefini, hayati bir adımla ateşleyen tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan ve tüm vatanı sarıp sarmalayan o milli ruh, bugünü besleyen ana damardır.” ifadelerini kullandı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Gençlere anlamlı mesaj

Mesajında gençlere seslenen ve onların izleyecekleri yolun, verecekleri kararların ve azimlerinin Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Başkan Hallaçoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “Atalarımız ki sizlerin de ataları; bu toprakları ve geleceklerini esaret altına alarak sömürgeleştirmek isteyenlere dünya tarihine geçen bir ders vermiştir. 19 Mayıs ruhu, bu dersin ilk zili olmuştur. O günkü ruhu yaşatmak ve yarına taşımak sizlerin de görevidir. Bu aziz milletin, vatanın ve bayrağın kimsenin boyunduruğu altına girmeyeceğini gösterecek olan, sizlerin kadim tarihimize ve medeniyetimize, milli ruh ve değerlerimize sahip çıkmanıza bağlıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi ve büyümesi, sizlerin gözlerindeki ışığın yolumuzu aydınlatmasına bağlıdır. Bizler sizler için çalışırken; sizlerin de hürriyet aşkı ve milli maneviyata sahip çıkacağınıza eminiz. Her büyük kararda, her zaferde iziniz olacağına inanıyoruz. “

Aynı heyecanla ve emin adımlarla

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Mayıs 1919; hürriyet mücadelesinin ve kuruluş hedefini, hayati bir adımla ateşleyen tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan ve tüm vatanı sarıp sarmalayan o milli ruh, bugünü besleyen ana damardır. Cumhuriyet’i bizlere getiren duraktır. İstiklal aşkımızı, büyük bir zaferle ilan ettiğimiz tarihi meydanların ışığıdır. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, ülkemizin ve milletimizin kimsenin icazetine, inayetine muhtaç olmadan, kuvvet ve cesaretle var olabileceğini aynı heyecan ve emin adımlarla defaten gösterdik. Her şartta göstermeye de devam edeceğiz. Bu ilhamı asla kaybetmeyecek; ‘Türkiye Yüzyılı’ için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Gençlerimizin de bize bu yolda yürekten eşlik edeceğine inanıyor ve gençlerimizle 28 Mayıs’ta ‘Büyük Türkiye Zaferi’ni inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

Etiketler

mustafakemalpasagzt