Murat Hallaçoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Hallaçoğlu, mesajında 2023 yılının Mustafakemalpaşa’mıza ve tüm Türkiye’ye sağlık, mutluluk, refah, barış ve huzur getirmesini diledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Yeni bir yıla girerken bir yandan da heyecan ve umutların arttığını, gayretlerinin ve mücadelelerinin güç kazandığını dile getiren Mustafakemalpaşada, yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerlediklerini belirtti.

2023 yılının gerek Türkiye gerekse de Mustafakemalpaşa için yeni hedeflerin, yeni fırsatların, yeni hizmetlerin ve yeni yatırımların yılı olacağını ifade eden Hallaçoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Mustafakemalpaşa’mıza AK Parti iktidarı olarak son 20 yılda birçok yatırımda bulunduk. Bugüne kadar vermiş olduğumuz birçok vaadimizi bir bir yerine getirmenin huzurunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da hedefimiz, ülkemiz, milletimiz ve Mustafakemalpaşa’mız için güzel hizmetlerin devamını sizlerin dua ve desteğiyle sağlamak olacaktır.

Vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle bir yılı daha geride bıraktık. Bu duygularla 2023 yılının sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileğiyle, sevgili hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, Mustafakemalpaşa’mız ve Türkiyemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Etiketler

mustafakemalpasagzt