Mustafakemalpaşa Orta Okulu Yarı Finallerinde

Türkiye geneli ortaokullar arasında Mustafakemalpaşa spor belediye sporcularından oluşan pilot okulumuz Mustafakemalpaşa orta okulu küçük kızlar Türkiye yarı finalleri basketbol turnuvasında Zonguldak da 2 de 2 yaparak grup lideri olarak  son 16 takım arasına girmeyi başardı. Temsilcimiz pazar günü İstanbul birincisi olan sancak-soy ortaokulu ile karışılacak Türkiye finallerine ve son 8 takım arasına kalmak için ter dökecek.

İlk maçımızda Kocaeli kazım karabekir orta okulu ile karşılaştı



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Maçın ilk periyoduna iyi başlayan temsilcimiz güzel oyunla ilk periyodu önde kapattı. ikinci ve üçüncü periyotta dengeyi sağlayan rakibimiz iyi bir seri yakalayarak farkı 15 sayıya kadar çıkardı son periyotta tekrar geri dönen temsilcimiz oyunu dengeleri ve son saniye basketiyle 1 sayı farkla kazandık ve turnuvaya moralli başladık.

Mustafakemalpaşa orta okulu 49 Kocaeli kazım karabekir ortaokulu  48

2.Günde Balıkesir 8 eylul ortaokulu ile karşılaştık maçın başından sonuna kadar rahat bir oyunla kazanarak grubumuzu lider tamamlayarak direk finale kalmayı başardık

Mustafakemalpaşa Ortaokulu  67

Balıkesir 8 eylül ortaokulu 31

Pazar günü final maçını İstanbul Sancak soy orta okulu ile oynanacak kazanırsa Türkiye şampiyonasında son 8 takım arasına kalacağız dediler.

Etiketler

mustafakemalpasagzt