Mustafakemalpaşa sporun her alanında lider!

Mustafakemalpaşa’da spora gösterilen önem, meyvelerini vermeye devam ediyor. Futbolun ardından basketbolda da başarılar bir bir geliyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın spora verdiği önem ve bu doğrultuda gençleri spora teşvik ederek desteklemesi başarıların da gelmesini sağlıyor. Geçtiğimiz haftalarda ligin bitmeden şampiyonluğunu ilan eden Süper Amatör Lig temsilcisi  Mustafakemalpaşaspor Belediye futbol takımının ardından bir başarı da basketbolda geldi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşaspor U-14 Kız basketbol takımı şampiyon

Tekirdağ U-14 Bölge Şampiyonası’na katılan Mustafakemalpaşaspor Kız Basketbol takımı, yapılan mücadelelerde tüm rakiplerini geçmeyi başardı. Bölge şampiyonasını şampiyon olarak tamamlayan U-14 takımı, 15 Nisan ile 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak Uşak’taki Anadolu Şampiyonası’na katılacak.

Sporcuların başarılarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Tüm spor dallarında şampiyonluk alışkanlık oldu.  Tekirdağ U-14 Bölge Şampiyonası’nda Kız Basketbol takımımız şampiyon oldu. 15-19 Nisan Uşak’ta yapılacak olan Anadolu Şampiyonasına yükseldi. Başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt