Nitelikli Kadın Nitelikli Toplum.

Mustafakemalpaşa’da “Nitelikli Kadın Nitelikli Toplum Semineri’ne” yoğun ilgi



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

MHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) tarafından organize edilen “Nitelikli Kadın, Nitelikli Toplum” semineri 16 Aralık Cuma akşamı Etibank Aile Çay Bahçesi’nde düzenlendi. Seminerde kadının toplumdaki önemine değinildi.

Etibank Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen seminere Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Filiz Dağhan Duzcu, Ak Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu’nun eşi  Alev Hallaçoğlu, Ak Parti geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Derya Balcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Kadını Toplumdaki Rolü

Kadın Eğitim Derneği (KAED) Bursa Dernek Başkanı Aslı Orcan tarafından verilen seminerde, kadının toplumdaki rolü, erkek kadın ilişkileri, kadının hayatındaki görevleri, iş paylaşımları ve ilişkiler üzerine bilgiler verildi.

Gece sonunda tüm katılımcılara karanfil hediye edilirken çekilen hatıra fotoğrafları ile seminer noktalandı. MHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalarda seminerlerin ve benzer etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt