OĞAN VE İNCE İÇİN İMZA ÇAĞRISI

Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama süreci devam ediyor. YSK tarafından başvurusu kabul edilen 11 adayın, 27 Mart’a kadar 100 bin imza toplamaları gerekiyor.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da da Zafer Partisi ve Memleket Partisi teşkilatları Cumhurbaşkanı adayları için imza çalışması başlattı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için ittifak adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu dışında 11 isim daha bu göreve talip oldu.

Bu isimlerin seçime katılabilmesi için gerekli şartlardan birisi de en az 100 bin imza toplanarak aday gösterilmesi. Mustafakemalpaşa’da imza toplama yeri ise Adalet Sarayı önü oldu. Mustafakemalpaşa Seçim Kurulu’na bağlı seçmenler, aday olmasını istediği kişi adına imza atıyor. İmza toplama işi 27 Mart saat 20.00’a kadar sürecek.

Zafer Partisi öncülüğündeki Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Memleket Partisi’nin ise Genel Başkan Muharrem İnce oldu. Zafer Partisi Başkanı Köksal Şenkoyuncu ve Memleket Partisi Başkanı Erhan Acet, Mustafakemalpaşa Adalet Sarayı önünde kurdukları karşılıklı stantlarda Cumhurbaşkanı adayları için imza kampanyası başlattı.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt