ONUR TURHAN ZAFER PARTİSİ’NDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nda Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Onur Turhan, partisinden Bursa Milletvekili Adayı gösterildi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Mustafakemalpaşa’daki aday sayısı 8’e yükseldi.

Zafer Partisi Bursa İl Kurucu Üyesi Onur Turhan, Bursa 2. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı oldu. Seçimlerde Ata İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ı destekleyen Zafer Partisi’nde kurucu il yöneticiliğin yanı sıra ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Turhan; “Kıymetli Bursalı ve Mustafakemalpaşalı hemşerilerim, 28. Dönem Milletvekili Adayı olarak bu demokrasi yarışında bende varım. Destekleriniz ve göstereceğiniz teveccüh ile inşallah memleketimizi temsil edecek, daha yaşanılabilir bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Bir oy Zafer Partisi’ne, bir oy Sinan Oğan’a” mesajı veren Bursa Milletvekili Adayı Onur Turhan, 1995 yılında Mustafakemalpaşa’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencisi olan evli ve bir çocuk babası Turhan, Mustafakemalpaşa’da elektrik ve aydınlatma üzerine esnaflık yapıyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt