ÖZDAĞ’DAN ‘ZAFER’ ÇIKARMASI

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ; “Bu seçimlerden sonra Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar Atatürk milliyetçiliği çizgisinde inşa edeceğiz” dedi.

Mustafakemalpaşa’yı ziyaretinde meşalelerle karşılanan Özdağ, partisinin Tahıl Meydanı’nda bulunan teşkilat binasından mikrofonla halka seslendi.  Özellikle gençlerin ilgi odağı olan Ümit Özdağ; “ Gençlerimiz kendilerine güvensinler ve inansınlar. Türkiye’nin önündeki değişimi gençlerimiz gerçekleştirecek” derken sığınmacıları ülkelerine gönderme kararını yineledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, geçtiğimiz yıl Şubat ayında ilk ziyaretini kongre için gerçekleştirdiği Mustafakemalpaşa’ya yaklaşık bir yıl aradan sonra tekrar geldi.

Parti binasında önünde meşale ve sloganlarla karşılanan Zafer Partisi lideri, yaptığı açıklamada sığınmacı politikası nedeniyle Türkiye’nin demografik yapısının değiştirildiğini söyledi.

İKTİDAR MİLLETİMİZİN OLACAK’

Zafer Partisi’nin bu konuda net bir politika yürüttüğünü kaydeden Özdağ; “Hep birlikte bu seçimlerden sonra Türk’ün zaferini tekrar gerçekleştirip, Cumhuriyetimizi Atatürk’ün kurmuş olduğu çizgide 21’inci yüzyıla taşıyacağız. Gençlerimiz kendilerine güvensinler, inansınlar. Türkiye’nin önündeki değişimi gençlerimiz gerçekleştirecek. Bütün ambargoları adım adım aşıyoruz. Bize gerek Cumhur gerekse de Millet ittifakının televizyonları dilediği kadar ekranlarını kapatsınlar. Yabancı güçler diledikleri kadar Zafer Partisi’nin yükselişinden endişe duysunlar. Zafer Partili gençlik, sokaklarda, caddelerde, meydanlarda AVM’lerde, fabrikalarda yola çıkarak hızlı adımlarla iktidara doğru yürüyor. Bu iktidar sadece Zafer Partisi’nin değil, Türk Milleti’nin iktidarı olacak” dedi.

GENÇLERE ‘İKNA’ ÇAĞRISI

Sözleri sık sık ‘Bozkurt Ümit’ sloganlarıyla kesilen Özdağ; “Annenizi, babanızı, babaannenizi, dedenizi ikna edin. Türkiye’nin, Türk Milleti’nin zaferine ihtiyacı var” diyerek gençlere çağrı yaptı.

SEÇİM, BİRÇOKLARI İÇİN SÜRPRİZ OLACAK’

Türkiye’deki 13 milyon sığınmacıyı vatanlarına göndereceklerini ifade eden Zafer Partisi lideri, soygunu ve talanı durduracaklarını belirterek şöyle konuştu; “Gaziantep’in, Şanlıurfa’nın, Kahramanmaraş’ın, Kilis’in, Hatay’ın, Adana’nın, Konya’nın, Bursa’nın, İstanbul’un, İzmir’in ve Türkiye’nin diğer kentlerinin demografik yapısının adım adım değiştiği günlerden geçiyoruz. İşte Bursa’da görüyorsunuz, bazı semtlerden geçemiyoruz, çocuklarımız güven içinde sokaklara çıkamıyor, buna bir son vereceğiz. Şu ana kadar Türk Milleti’nin kasasından, cebinden 144,8 milyar dolar para harcadılar. Bu para Türkiye’deki sığınmacılar için harcandı, harcanmaya devam ediyor. Bugün Türkiye’de yaşadığımız krizi sığınmacılar vatanlarına dönmeden aşmamız mümkün değil. Türk halkının zenginliklerinin, gelirlerinin bu ülkeye bir kuruş vergi vermeyen milyonlarca insana aktarılmasına artık ‘hayır’ diyoruz. Milletimizde, partimizin bu kararlı politikasını alkışlıyor.  Sandıklar açıldığında birçokları için sürpriz olacak sonucu birlikte inşa ediyoruz. Türkiye, dünyanın değişik yerlerinden gelen lümpenler için bir lunapark değildir. Kararlılıkla hepsini geri yollayacağız, gerekirse zorla diyoruz.”

Ümit Özdağ, konuşmasının ardından parti mensuplarıyla bir toplantı yaptı. Siyasi faaliyetlere ilişkin Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Köksal Şenkoyuncu tarafından bilgilendirilen Özdağ, yeni üyelere rozetlerini taktı.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt