PAŞA ‘BAL’A KİLİTLENDİ

Mustafakemalpaşaspor Belediye, 13 takımın Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme mücadelesi verdiği Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nun (SAL) ilk yarısına damga vurdu.

Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir yönetiminde yeni bir yapılanmayla lige başlayan Kırmızı Şimşekler, 26 haftalık sezonun ilk 13 haftasında mağlubiyet yüzü görmezken, ilk devreyi en yakın takipçilerinin 3 puan önünde namağlup lider tamamladı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

6 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Geçtiğimiz yıl son maçta veda ettiği BAL’da tekrar mücadele etmek isteyen Paşa, 13 haftası geride kalan grupta 11 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.  İlk yarının son haftasında, Çotanak Spor’un sahaya çıkmadığı karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılan kırmızı lacivertli takım, üst üste 6’ncı maçını da kazanarak, puanını 34 yaptı.

EN GOLCÜ PAŞA

Özellikle zirveyi yakın ilgilendiren deplasman haftalarında, İnegöl temsilcileri NK Lojistik Gençler Gücü’nü 2-1, İnegöl Kurtuluş Spor’u ise 3-1’lik skorlarla geçen Paşa, liderlik koltuğundaki yerini pekiştirdi. Kırmızı Şimşekler ayrıca, ilk devrede rakip fileleri 37 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Bu alanda da grubun en iyisi olan Mustafakemalpaşaspor Belediye’de Semih Ergül, attığı 10 golle takımını sırtladı. Paşa, 3 haftalık devre arasının ardından Bursa Merinos Spor maçı ile sezonun ikinci yarısını açacak.

 

 

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt