PAŞAKUT’tan İlçe Halkına Gönüllü Hizmet Çağrısı

 

Başkan Recep Çetin: “Hiçbir karşılık beklemeden ilçemiz için çalışmaya and içtik.”



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Devlet Kurumlarıyla Tam İş Birliği

Mustafakemalpaşa Arama Kurtarma ve Acil Müdahale Derneği (PAŞAKUT), ilçe kaymakamlığının öncülüğünde; emniyet, jandarma, itfaiye ve orman ekipleriyle koordineli şekilde her türlü olay, vaka ve doğal afette görev almayı kendisine ilke edindi.

Gönüllülük Esasıyla Hizmet

Dernek Başkanı Recep Çetin, arama kurtarma ve acil müdahalelerde yalnızca resmi yazışmaların takibinde değil, aynı zamanda kurtarma ekibine ekip lideri olarak da gönüllü şekilde hizmet verdiklerini belirtti.
Çetin, “Bu kutsal görevi hiçbir karşılık gözetmeden, tamamen gönüllülük esasıyla icra ediyoruz. İlçe halkımızın yanında olmak bizim için bir borçtur.” dedi.

“Üzerimize Düşen Her Görevi Yerine Getirmeye Hazırız”

PAŞAKUT’un, Mustafakemalpaşa’da karşılaşılabilecek her türlü acil durum ve afet anında en hızlı ve etkili şekilde müdahale etmeyi hedeflediğini vurgulayan Çetin, devlet kurumlarıyla uyum içinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Gönüllü Katılım Çağrısı

Dernek yönetimi, Mustafakemalpaşa halkına teşekkür ederek tüm gönüllü bireyleri bu oluşuma katılmaya davet etti:
“İlçemizin güvenliği ve geleceği için birlik olalım.”

Etiketler

mustafakemalpasagzt