Saadet Partisi Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Saadet Partisi,(SP) Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran deprem bölgelerinde insani yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Saadet Partisi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan depremin ardından bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi genel başkan yardımcıları Mahmut Arıkan ve Fatih Aydın, deprem bölgelerinde depremzede vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, partisinin GİK üyeleri Ömer Günaydın, Muammer Bilgiç ve Muhammed Sabır Fırat, Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybeden aileleri ziyaret ederek başsağlığı diledi. Arıkan, bölgede insani yardım çalışması yürüten AGD ve insani yardım derneği temsilcilerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Depremde yıkımın yaşandığı mahallelerde incelemelerde bulunan Arıkan, muhtarlarla da görüşerek tespitlerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, partisinin GİK üyeleri Ömer Abdullah Ayhan, Halil İbrahim Akpınar ve Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Cansuyu derneğinin aşevi çadırını ve çadırlarda hayata tutunmaya çalışan depremzede aileleri ziyaret etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt