SON SANİYEDE FİNALE

Bursa Basketbol Yerel Ligi’nde müthiş bir sezon geçiren Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Kız Basketbol Takımı, başarısını finale yükselerek taçlandırırken, Bölge Şampiyonası’na katılmayı da garantiledi.

A-Grubu’ndaki son maçında Karacabey Belediyespor’u 85-41 yenerek gruptan 2’nci sırada çıkmayı başaran, çeyrek finalde eşleştiği Bursa Büyükşehir Belediyespor B- Takımı’nı da 108-31’lik skorla geçerek bir üst tura yükselen Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Kız Basketbol A Takımı, yarı finalde Bursa Uludağ Basketbol’un rakibi oldu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

FİNAL SON SANİYEDE GELDİ

24 Aralık Cumartesi günü saat 11.30’da oynanan kritik mücadele, baştan sona büyük heyecana sahne oldu. U-14 Takımı, maçın bitimine 1.2 saniye kala bulduğu basketle parkeden 3 sayı farkla 56-53 galip ayrılarak, finale adına yazdırdı.  Etkili bir oyunla kupa yolculuğunu sürdüren Pota’nın Perileri, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı.

RAKİP OKSİJEN SPOR

Oyuncularını kutlayan U-14 Antrenörü Üveys Cevher Yalçınkaya; “Geçen seneki performansımızı yenileyerek, yine finale kalmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Finale kalarak Bölge Şampiyonası’na kalmayı garantiledik. Mustafakemalpaşa’yı şampiyon olarak Anadolu Şampiyonası’nda temsil etmeyi istiyoruz” dedi. Mustafakemalpaşaspor Belediye U-14 Basketbol Takımı, şampiyonu belirleyecek maçta Oksijen Spor ile karşılaşacak.

Etiketler

mustafakemalpasagzt