SYDV’NİN Muhtar Üyeleri Belirlendi.

Mustafakemalpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi yapıldı. 4 muhtar adayının yarıştığı seçim sandığından, Recep Yılmaz ve Murat Kurtulan çıktı. İki muhtar, 2023 yılında görev alacak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı olmayan muhtaç durumdaki vatandaşları tespit etmek, bu kişilerin sağlık ve tedavi giderlerini karşılamak gibi görev alanlarında faaliyet gösteren Mustafakemalpaşa SYDV heyetinde, 1 yıl süreyle görev yapacak muhtarlık temsilciliklerinin seçimi gerçekleştirildi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Kaymakamlık Konferans Salonu’nda dün saat 11.00’daki SYDV Mütevelli Heyeti Üye Seçimi, SYDV Müdürü Semra Aslan’ın başkanlığında mahalle muhtarlarının katılımıyla yapıldı.

4 muhtarın üyelik için yarıştığı seçimde; İlyasçılar Muhtarı Recep Yılmaz 47, Şevketiye Muhtarı Murat Kurtulan 38, Çördük Muhtarı Sebahat Kanlıoğlu 35, Barış Muhtarı Mehmet Uslu ise 27 oy aldı.

Sandıkta en çok oyu alarak SYDV Mütevelli Heyeti’ne seçilen Recep Yılmaz ve Murat Kurtulan; “Muhtarlar arkadaşlarımıza, şahsımıza verdikleri destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt