TAŞPINAR’I ÜZEN KAZA

Mustafakemalpaşa’da aniden rahatsızlanan arkadaşını hastaneye götürmesi için çağırdığı ambulansı karşılamak üzere yol kenarına çıkan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Battal, otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Mustafakemalpaşa’ya bağlı kırsal Taşpınar Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, inşaat ustası olarak çalışan Mustafa Battal (40), aniden fenalaşan ve kalbinin sıkıştığını belirten M.Y. için yardıma koştu. 52 yaşındaki arkadaşını otomobiline bindirerek hastaneye doğru yola çıkan Battal, bu arada 112’yi arayarak durumu anlattı ve adres verdi. Mahallenin yakınından geçen eski Bursa yoluna otomobille çıkan Mustafa Battal, haber verdiği ambulansın karşıdan geldiğini görünce otomobili durdurarak yolun kenarına indi. Bu sırada arkadan gelen ve İ.E’nin kullandığı otomobil Battal’a çarptı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

SEVK EDİLDİĞİ FAKÜLTEDE HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen kaza sonrası sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak Mustafa Battal ve rahatsızlanan arkadaşını Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Battal, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İki çocuk babası Mustafa Battal, Taşpınar Mahalle Mezarlığı’nda defnedildi. Otomobil sürücüsü İ.E. ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt