TEMA GÖNÜLLÜLERİ BÜYÜYOR

Mustafakemalpaşa’da TEMA gönüllüsü olan okullar kervanına Cahit Zarifoğlu İlkokulu’da eklendi.

Çevre gönüllülüğü hareketini küçük yaşlarda çocuklara kazandırmak için çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı Mustafakemalpaşa Temsilciliği tarafından Cahit Zarifoğlu İlkokulu 1/E sınıfı öğrencilerine TEMA kartı ve rozetleri verildi.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da çocukların yaşadıkları çevrenin sorunlarına duyarlılık kazanmaları ve ekolojik bakış açısına sahip bireyler olmalarını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TEMA Temsilciliği, TEMA gönüllüsü olan Cahit Zarifoğlu İlkokulu 1/E sınıfı öğrencilerine TEMA kartı ve rozetlerini teslim etti.

Kart dağıtım etkinliğine Cahit Zarifoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Osman Çalışır ile TEMA Vakfı Sorumluları Rasim Balaban ve Ezel Tuna katıldı.

TEMA Vakfı Sorumlusu Rasim Balaban; “TEMA gönüllüleri çoğaldıkça toprak, hava ve su daha güzel korunacak. TEMA Vakfı olarak Sıfır Atık, Evimiz Dünya, Ağaç Kardeşliği projeleri ile Minik TEMA, Yavru TEMA ve Orta TEMA kapsamlı eğitim programları gönüllü öğretmelerimiz tarafından yürütülüyor” dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Osman Çalışır ise öğrencilerle birlikte Yavru TEMA projesi ve My Environment Workshop eTwinning projesi kapsamında yaptığı çevre konulu çalışmalardan dolayı Sınıf Öğretmeni Duygu Atmaca’ya ve desteklerinden dolayı TEMA Vakfı sorumlularına teşekkür etti. Etkinlikte, tüm öğrencileri TEMA gönüllüsü olan 1/E sınıfının kapısına  ‘Bu Sınıfın Öğrencileri TEMA Gönüllüsüdür’ yaprağı takıldı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt