ZİRAAT ODASI’NDA YENİ DÖNEM

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanlığı’nda yeni yönetim ve meclis üyeleri belirlendi.

5 Şubat’taki 3 adaylı genel kurulda, 2015 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüttüğü Ziraat Odası’na tekrar seçilen Mehmet Aydemir, 4 yıl daha bu görevde kalacak.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Meclisi, yaptığı ilk toplantıda yeni dönemdeki görev bölümünü gerçekleştirdi.

Mehmet Aydemir’in Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildiği toplantıda, Başkanvekili Sefa Özmen, Muhasip Üye Murat Körpe, Üyeler ise Ferhat Turhan, Remzi Seymen, Erol Sözer ve Ali Kemal Değirmenci oldu. Meclis Başkanlığı’na Hasan Sülün, Başkanvekilliği görevine de Bayram Cengiz seçildi. 5 kişilik il kongre delege listesinde ise Mehmet Aydemir, Remzi Seymen, Erol Sözer, Ferhat Turhan ve Ali Kemal Değirmenci yer aldı.

3 ADAY YARIŞTI, KAZANAN ‘AYDEMİR’ OLDU

Ziraat Odası’nda 5 Şubat’ta yapılan genel kurulda oy verme işlemine 130 delegeden 125’i katıldı.

Beyaz liste ile kongrede yarışan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydemir 65 oy alarak seçimden zaferle ayrıldı. Sandıktan diğer adaylar Erdal Özdemir’e 46, Hüseyin Yavuz’a ise 14 oy çıktı.

Ziraat Odası’nda 3’üncü dönemine başlayan Mehmet Aydemir’in asil listesinde; Şerafettin Yavuz, Adem Seymen, Osman İnce, Ferhat Turhan, Mustafa Çakmak, Remzi Seymen, Yüksel Aydemir, Önder Çatallar, İsmail Gümüş, ali Kemal Değirmenci, Mehmet Ali Şen, Recep Şengül, Nurettin Aslan, Hasan Sülün, Sefa Özmen, Bayram Cengiz, Esat Bozkurt, Erol Sözer, Selahattin Elbüken ve Murat Körpe yer aldı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt