BURSA MÜFTÜSÜ’NDEN ZİYARET

Nisan ayında yayımlanan ‘İl Müftüleri Kararnamesi’ ile Bursa Müftülüğü’ne atanan Yavuz Selim Karabayır, Mustafakemalpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mustafakemalpaşa Müftüsü Ahmet Büyükgül’ün eşlik ettiği Karabıyır, Kaymakam Ahmet Altıntaş ve Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık’ı makamında ziyaret etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

HAYIRSEVERLERLE GÖRÜŞTÜ

Daha sonra Tatkavaklı Mahallesi’nde temeli 2019 yılı Mayıs ayında atılan, aynı anda 2500 kişinin namaz kılabileceği Mekke Cami’nde ve 4-6 yaş arası Kur-an kursunda incelemelerde bulunan Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’a, Tatkavaklı Pelitlik Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Burhan ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tunçer tarafından yapımı süren cami hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret kapsamında Tatkavaklı TOKİ Cami’nde öğle namazı kıldıran Karabayır, son olarak Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı’nı gezdi.

Bursa Müftüsü Karbayır’ın, Mustafakemalpaşa’da kız ve erkek öğrencilerin eğitim alabileceği dini bir külliyenin yapımı için planlanan bölgeleri gezdiği ayrıca hayırseverlerle görüştüğü öğrenildi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt