Diyanetten Filistine Destek Kermesi.

Son dönemde İsrail’in işgal saldırılarını arttırdığı Filistin’de yaraların sarılması için organize edilen yardım kampanyaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da kermes düzenlendi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi tarafından Filistin yararına gerçekleştirilen 3 günlük kermes, Şeyh Müftü Cami yanında bugün dualarla açıldı. 25-26-27 Ekim tarihleri arasında sürecek kermeste, kırsal mahallelerin katkılarıyla hazırlanan gıda ürünlerinin yanı sıra el işi ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Kermese 3 gün Boyunca yoğun ilgi gösteren ilçe halkına teşekkürlerini sunan diyanet vakfı vatandaşlarımız çok duyarlılık gösterdi dediler.

Kermeste satışa sunulan tüm malzemeler ilçede yaşayan kadınlar tarafından el emeği evlerde yapıldı yapılan açıklamalarda bizlerde Anneyiz filistinde ölen çocuklar ve anneler için duyarsız kalamazdık dediler.

Kur’an Kursu hocalarımız ve öğrencileri ile cami görevlisi hocalarımızdan oluşan ekiplerle tüm halkımız kermesimize yoğun ilgi gösterdi Ayrıca bizlere maddi manevi destek olan halkımıza ve çadır desteğinde bulunan Mustafakemalpaşa Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz dediler

Etiketler

mustafakemalpasagzt