FOTOĞRAFÇI KAMİL, VIRACA MUHTARLIĞI’NA ADAY

Mustafakemalpaşa’nın fotoğrafçı esnaflarından, Stüdyo Kamil’in sahibi Kamil Gül, Vıraca Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

1964 yılında Mustafakemalpaşa’da doğan evli ve 2 çocuk babası Kamil Gül, 33 yıldan beri Vıraca Mahallesi Benli Ahmet Sokak’ta ikamet ediyor. 1991 yılından bugüne kadar aynı sokakta Fotoğrafçı Dükkânı işleten Gül; “40 yıla yakın bir zamandır mahallenin esnafı olarak Vıraca’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözüm yollarına ilişkin gerekli planlarım olduğu için muhtarlığa aday oldum. Öncelikli olarak mahallemizde can ve mal güvenliğini güvence altına almak amacıyla kamera takip sistemini hayata geçireceğiz. Mahallemiz 24 saat takip edilecek, komşularımız kendilerini daha güvende hissedecektir. Kararlarımızı mahalle sakinlerimize danışarak, görüş ve önerilerini alarak vereceğiz. Toplantılarda, birlikte alacağımız kararları uygulayacağız” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

‘VAAT DEĞİL HİZMET İÇİN VARIM’

Kamil Gül, adaylık açıklamasında şöyle konuştu; “Mahallemizde yaşanan her türlü sorunda, mahalle sakinlerimizin çözüm olarak akla geleceği yerlerin başında mahalle muhtarlığımızın geldiği inancıyla çalışacağıma şimdiden söz veriyorum. Şimdiden ilan ediyoruz ki mahalle sakinlerimizin muhtarlık iş ve işlemlerinden hiç bir ücret almayacağım. Mahallemizi güvenli, güzel ve elit yaşamın sürdüğü semt haline komşularımızın desteği ile getireceğiz. Güzel, nezih ve elit bir semt için, çocuklarımızın mutlu vakit geçirebileceği oyun alanlarıyla zenginleştirilmiş bir mahalle oluşturmak hedefiyle seçimlerde Vıraca Mahallesi sakinlerinden ilgi ve destek bekliyorum.” Vıraca Mahallesi Muhtar Adayı Kamil Gül’ün aza listesinde Bahattin Demir, Mehmet Yavuz, Ersel Sülün, Abdullah Karagöz, Turhan Seren, İbrahim Büyükefe, Serhat Şenduran ve Hasan Öz yer aldı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt