O Mahallede, Zaten Bir Sağlık Ocağı Yok

Mustafakemalpaşa ilçesinin Fevzidede mahallesi sakinleri mahallelerinde sağlık ocağının olmamasının mağduriyetini yaşarken, ilçenin devlet hastanesine de ulaşımın belirli aralıklarla olmasından şikayetçi.

Randevu Saatlerini Otobüs Saatlerine Göre Ayarlayamayız



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Devlet hastanesinden alacakları randevu saatlerini otobüs saatlerine göre ayarlayamayacaklarını ifade eden mahalle halkı ” BURULAŞ bu konuda bizim mağduriyetimizi gidermeli. Yaklaşık 2 saat dilimi aralıklarla devlet hastanesine giden

818/H Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Azatlı Cad. otobüsü 07:45:00

08:45,   08:45,10:45,

14:45 ve 16:45’te hastaneye gidiyor. Bunun dışındaki saatlerde alınan randevu için ya çok öncesinden hastaneye gidip beklememiz yada yürüyerek diğer duraklardan ulaşım sağlamamız gerekiyor. Mahallenin yaşlı kesimi ne yol yürüye bilir nede saatlerce hastanede bu saatlere göre gidip bekleyebilir. Mahallemizde bir sağlık ocağının ve buna bağlı olarak bir eczanemizin bile bulunmaması zaten bizim için büyük bir eksik”

“En Uzak Kırsalda mı Yaşıyoruz Acaba”

“Bir de bu ulaşım sorunu üzerine eklenince bazen en uzak kırsalda mı yaşıyoruz acaba diye bizi düşündürüyor.Biz,sadece seçim zamanları şikayet ve önerileri dinlenip seçim sonrası unutulan mahalle olmak istemiyoruz artık.Mahallemizin herşeyden önce sağlık ocağına ihtiyacı var ve bunu binlerce kez dile getirdik ” diye konuştular.

Etiketler

mustafakemalpasagzt