MUSTAFAKEMALPAŞA’DA ACI KAYIP: HACI HÜSEYİN AKKOYUNLU VEFAT ETTİ

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu’nun babası, ilçenin en eski marangozlarından Hacı Hüseyin Akkoyunlu, 94 yaşında hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gören Hacı Hüseyin Akkoyunlu’nun vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. İlçede uzun yıllar marangozluk mesleğini sürdüren Akkoyunlu, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

banner

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Merhum Hacı Hüseyin Akkoyunlu’nun cenazesi, bugün (31 Ekim Cumartesi) Züferbey Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Lalaşahin Mezarlığı’nda defnedilecek.

Mustafakemalpaşa Gazetesi olarak merhum Hacı Hüseyin Akkoyunlu’ya Allah’tan rahmet; başta Sadettin Akkoyunlu olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Petlas-Lastik
Etiketler