ACILI AĞABEY’DEN İMZA KAMPANYASI

Mustafakemalpaşa’da evli ve 3 çocuk babası 34 yaşındaki Ekrem Şarlı’nın böbrek taşı ameliyatı olduktan birkaç gün sonra gelen ölüm haberi, ailesini harekete geçirdi. Devlet Hastanesi’nde ihmal iddialarını gündeme getiren acılı ağabey Ayhan Şarlı, sağlık sistemindeki sorunların çözümü için ‘Ekremler Ölmesin’ sloganıyla imza kampanyası başlattı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde 28 Eylül’de laparoskopi yöntemiyle böbrek taşı ameliyatı olduktan 6 gün sonra kaldırıldığı Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 4 Ekim’de hayatını kaybeden Ekrem Şarlı’nın ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, acılı ağabey kardeşinin ihmaller zincirinin kurbanı olduğu iddiasıyla ‘Ekremler Ölmesin’ sloganıyla imza kampanyası başlattı.

‘HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Nilüfer Hatun Kız Meslek Lisesi’nin önünde stant açan ağabey Ayhan Şarlı, yaşadıkları süreci vatandaşlara anlatarak destek talebinde bulundu. Kardeşinin ölümüyle ilgili yasal süreç başlattıklarını söyleyen Şarlı, daha iyi bir sağlık sistemine kavuşmak için imza kampanyası yürüttüklerini kaydetti.

“Başka Ekrem’ler ölmesin” diye konuşan Ayhan Şarlı; “Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde yaşanan sorunların çözülmesi, hak ettiğimiz sağlık hizmetine kavuşmak ve sevdiklerimizi kaybetmemek için el ele imza kampanyasına halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi. Vatandaşların imzalarıyla destek verdiği kampanya, 26 Ekim tarihine kadar Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde devam edecek.

Etiketler

mustafakemalpasagzt