UFUK VE AYŞE YAŞAMLARINI BİRLEŞTİRDİ

Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü’nün sevilen memurlarından Haydar Batman ve Nermin Batman’ın oğlu Ufuk ile Adapazarı eşrafından emekli Ercan-Müşerref Andurman’ın kızı Ayşe, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ankara Gölbaşı’nda Özel Hareket Polisi olarak görev yapan Ufuk ve Ayşe Batman’ın yaşamlarını birleştirdiği kına ve düğün cemiyetleri geçtiğimiz günlerde  Adapazarı’nda Ayşe Sultan ve Şatır düğün salonlarında yapıldı.

Cemiyette davetliler, çiftin bu mutlu gününe şahitlik ederken birbirine çok yakışan yeni evlilere ömür boyu mutluluklar diledi. Gelinin anne ve babası Müşerref-Ercan Andurman ile damadın anne ve babası Nermin-Haydar Batman ise evlatlarını bu mutlu günlerine eşlik eden misafirleriyle tek tek ilgilendi. Orman İşletme Müdürlüğü’nden birçok mesai arkadaşı da baba Haydar Batman’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmazken, gençlerin sevincine ortak oldu.

Düğün töreni ile birlikte kıyılan nikâhta genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Ayşe ve Ufuk çifti, dillere desten düğünde sevinçlerini paylaşan konuklarıyla geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt