ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek, yeni Başkan ve yönetimini belirledi.

7 Yıldır Add Şube Başkanlığını sürdüren Haşim Yoldaş’ ın, 31 Mart yerel seçimlerinde siyasi platformda yer almasından dolayı Başkanlıktan ayrılma kararı sonrası gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulda yeni Başkan ve yönetimi belirlendi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Derneğin şube teamülleri gereği, herhangi bir siyasi partinin yönetiminde veya temsil organlarında  görev alacak bir yönetici olduğunda dernek yönetim kurulundan istifa etmesi ve o şekilde yeni yönetimin oluşması kararı doğrultusunda Genel Kurul gerçekleştirildiği belirtildi. Bu durumda Meclis üyesi adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine giren önceki dönem Başkanı Haşim Yoldaş, yönetim kurulu üyesi Ramazan Sevim, siyasi parti yönetiminde yer alan yönetim kurulu üyesi İsmail Bayrak istifa etmiş oldu.

Önceki dönem yönetim kurulunda da aktif olarak görev alan Mehmet Çelebioğlu, Add Mustafakemalpaşa Şube Başkanı oldu. Çelebioğlu yaptığı açıklamada, ‘’Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti Devletini yaratma doğrultusunda ilk adımı attığı 19 Mayıs 1919’un 70’inci yılında, 19 Mayıs 1989’da kurulan Atatürkçü Düşüne Derneği çok önemli ve anlamlı bir kuruluşumuzdur. Kurulduğu günden bu yana da Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği’ne, bugün her zamankinden çok ihtiyaç duyulmaktadır. Geldiğimiz noktada Atatürk devrim ve ilkelerine karşı açık ya da kapalı birçok saldırıların olduğunu görüyoruz. Ancak şu unutulmamalıdır ki, Atatürkçü Düşünce Derneği Mustafakemalpaşa şubemizde olduğu gibi birçok il ve ilçelerimizde Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları O’ nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru yılmadan ve usanmadan yürümeye devam edeceklerdir. Bu vesileyle, bayrağı teslim aldığımız Başkanımız Haşim Yoldaş ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni seçilen yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte derneğimizi daha iyi yerlere taşımayı hedeflediğimizi belirtmek istiyorum ‘’ dedi.

Mehmet Çelebioğlu Başkanlığında oluşan yeni yönetim listesi ise; Sinan Uyguç, Hayri Öztetikler ,Tolga Terzi, Kadir Tosunoğlu, Uluç Karagözoğlu, Sibel Akdeniz, Gönül Çim, Yakup Girgin, Alihan Güler, Birkan Erel, Tugay Aksoy, Yasin Demir, Metin Göre.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Etiketler

mustafakemalpasagzt