Başkan Mutlu Turgut, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mutlu Turgut, göreve gelmesinin ardından basın mensuplarıyla üçüncü kez kahvaltıda bir araya geldi. Turgut, yerel seçim ve projelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Yerel Seçimlere Hazırız



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut, 31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi parti teşkilatlarının hazır olduğunu söyledi. Turgut, “Parti tabanımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır. Yönetimimizin oluşturduğu komisyonlarla ilçemizin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Basın Mensuplarından Fikir Alışverişi

Turgut, kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet etme şansı yakaladıklarını belirterek, ilçe adına basının fikirlerini dinlemek istediğini söyledi. Basın mensupları da ilçe başkanına sorular yöneltti. Meclis üyelerinin hangi iş kollarından olması gerektiği konusunda fikirleri sorulan basın mensupları, eğitim, sağlık, mühendislik gibi ilçenin eksiklerini tamamlayacak mesleklerden olması gerektiğini ifade etti.

Turgut’tan Basına Teşekkür

Kahvaltı sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut, basın mensuplarına teşekkür etti. Turgut, “Basın mensuplarımızın ilçemizdeki gelişmeleri kamuoyuna aktarması çok önemli. Biz de basın mensuplarımızla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Bize zaman ayırdıkları için hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt