Burak Çelik Saadet Partisi’nden milletvekili aday adayı

Mustafakemalpaşa’da Güven -Vet Veteriner Polikliğinde Genel müdür olarak görev yapan Burak Çelik, Saadet Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

Mustafakemalpaşa,da Güven -Vet Veteriner Polikliği Genel Müdürü ve Saadet Partisi Genel Merkezi Tarım ve Hayvancılık Politikalar kurulu üyesi olan Burak Çelik, dün yaptığı başvuru ile milletvekili aday adaylık sürecini resmen başlattı. Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı’na dosyasını teslim ederek aday adaylığına resmiyet kazandıran Çelik, seçimler için aday adaylığını basın açıklamasıyla duyurdu.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

 

Burak Çelik kimdir?

Açıklamasında “ 2023 yılı Genel seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği aday adaylığı ile siyasi hayatıma devam etmekteyim.” diyen Burak Çelik, kendisini şöyle tanıttı;

20.10.1976 yılında Akhisar ilçesinde doğdum. Anne ve babamın öğretmen olmasından dolayı ilk orta ve liseyi Balıkesir’in Manyas ve Gönen ilçelerinde tamamladım. Yükseköğrenimim için gittiğim Konya Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesini 1999 yılında tamamladım. Kısa bir süre Enka Süt A.Ş ve Kon-vet Ecza Deposunda çalıştıktan sonra 2000 yılı sonunda Anne memleketim olarak Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçemize gelerek serbest veteriner hekim olarak veterinerlik hizmetleri vermeye başladım. Fitoterapi ve Homeopati eğitimleri aldım. Biorezonans eğitimi almaktayım.  Kişisel gelişim ile ilgili olarak Profil ve Davranış Analizi eğitimlerini aldım.

Halen Güven -Vet Veteriner Polikliğinde Genel müdür olarak görev yapmaktayım.

23 yıllık Veteriner Hekimliğim süresince; 2 yıl Angora tavşan yetiştiriciliği , 10 yıl Büyükbaş Süt ve Damızlık hayvan yetiştirciliği 2 yılda Büyükbaş Besi hayvanı yetiştiriciliği yaptım.

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa MYO da Organik Tarım ve hayvancılık bölümünde 2 yıl süre ile Hayvan Sağlığı dersleri verdim. 2016 yılından itibaren Çiftçi Tv kanalında Bilinçli Hayvancılık Programını yaparak sunmaktayım.

Siyasi olarak 2010 -2014 yılları arası Saadet Partisi Mustafakemalpaşa ilçe başkanlığı yaptım. 2007 yılındaki seçimlerde Saadet Partisinden Bursa İl genel Meclisi üyesi adayı olarak ilk adaylığımı yaptıktan sonra 2009 yılı Yerel seçimlerinde Saadet Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adaylığı 2011 yılı Genel seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği adaylığı 2014 yılı Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adaylığı 2015 Yılı Haziran ayı Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği adaylığı 2015 yılı Kasım ayı Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Bursa milletvekilliği adaylığı  2018 yılı Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği adaylığı 2019 yılı Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı  2014-2023 yılları arası Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı yaptım.   2020 -2023 yılları Saadet Partisi Genel Merkezinde Tarım ve Hayvancılık Politikalar kurulu üyesi olarak görev yaptım. Ve 2023 yılı Genel seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Milletvekilliği aday adaylığı ile siyasi hayatıma devam etmekteyim.

Eğitim ve öğretimime devam ederek: 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Toptan ve Perakende Satış Bölümü Emlak ve Emlak Yönetimi Programını bitirdim. 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Hukuk Bölümü Adalet programını tamamladım. Halen Netkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitim ve öğretinime devam etmekteyim. Aynı zamanda Ahmet Yesevi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümünde Yüksek Lisans Yapmaktayım.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Etiketler

mustafakemalpasagzt