Bursa eski valisi İzzettin Küçük’en Saadet Partisine ziyaret

Gelecek Partisi İçişleri Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız ile birlikte Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi İl Yönetimi tarafından karşılan heyet Bursa ve Türkiye Gerçeklerini konuştu. SP İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Başkan Yardımcıları, Gelecek Partisinden gelen misafirleri “Bursa” özelindeki tespitlerini aktardı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca; “Türkiye sevdası ile hareket eden iki partimizin ortak amaçlar doğrultusundaki politikalarını karşılıklı olarak müzakere ettik. 6’lı Masa bir Türkiye gerçeğidir. 20 yıllık kesintisiz iktidar olan partinin artık bir tükenmişliğe doğru sürüklendiğini sokaktaki vatandaşlarımız da net bir şekilde görmektedir.” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Alparslan Yıldız; “Manevi kökleri bizden ayrışmayan bir partimizi ziyaret ederek Bursa Gerçekleri konusunda görüşme yaptık. Bursa’nın bazı güç odakları tarafından talan edilmesi bizleri üzmektedir. Türkiye’nin kurtuluşuna az kaldı.” dedi.

Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük; “Her akşam haberleri izlediğinizde bir ilizyonla karşı karşıya kalıyoruz. Suni meselelerin konuşulduğu Türkiye’nin enerjisi 20 yıllık iktidar tarafından heba edilmektedir. 2023 seçimlerinde iktidarı devralmaya talibiz.” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt