Değişim Adresi ŞÜKRÜ ERDEM

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bu sevgi gösteriyor ki, 31 Mart’ta Gönül Birliği hareketi büyük bir destekle işbaşına gelecek ve Mustafakemalpaşa’nın biriken tüm sorunları tek tek çözülecek” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hem kırsalda hem de şehir merkezinde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem, İlçe Başkanı Gökhan Demir, meclis üyesi adayları ve parti mensupları ile birlikte son olarak Hamidiye ve Yunus Emre Mahallelerinde esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini birlikte masaya yatırdı. Her gittiği yerde büyük coşku ile karşılanan ve vatandaşların birlikte fotoğraf çektirmek istediği Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bu sevgi gösteriyor ki 31 Mart’ta Gönül Birliği hareketi büyük bir destekle işbaşına gelecek ve Mustafakemalpaşa’nın biriken tüm sorunları tek tek çözülecek” dedi.

EVLERİN BALKONLARINDA ÇOŞKU

Başkan Adayı Şükrü Erdem, Hamidiye ve Yunus Emre Mahallelerine yaptığı ziyaret sırasında apartmanların balkonlarından genç-yaşlı, kadın-erkek tüm vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Başkan Adayı Şükrü Erdem’i balkonlardan alkışlarla karşıladığı mahalle sakinlerinin, “Başkanım hoş geldiniz, 1 Nisan’ı bekliyoruz, Yeter artık Mustafakemalpaşa hizmet görsün’ gibi sloganları en dikkat çekenleriydi. Vatandaşların bu ilgisine ‘Hoş bulduk’ deyip selamlayarak cevap veren Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bu teveccühünüze layık olacağız, hiç merak etmeyin, az kaldı” diyerek cevap verdi.

“GÜÇLÜ DESTEK ÇOK ŞEYİ ÇÖZER”

Girdiği her kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, desteğin güçlü olması gerektiğinin altını çizerek, “Gönül birliği hareketine çok güçlü bir destek vermeniz lazım. ‘Görünen köy kılavuz istemez’ misali göstermiş olduğunuz bu ilgi seçim sonuçlarını bizlere müjdeliyor. Ama oylarımızı bölmeyelim. Tek çatı altında toplayalım, ne kadar güçlü destek olursa sorunların çözümü de o kadar çabuk ve sağlam olur.

Ankara sesimizi çok daha gür olarak duyar ve istediklerimizi çok daha rahat alırız. Bursa’da da Mustafa Bozbey’e gereken desteği verelim ve Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarını Mustafakemalpaşa’ya akıtalım. Bugüne kadar imkanların tümü İnegöl’e Karacabey’ e çevrildi. Artık bizim hakkımızı alma zamanımız. Mustafakemalpaşa’da artık bir değişim zamanı ve bunun da adresi ‘Gönül Birliği’ hareketidir “ ifadelerini kullandı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt