ER MEYDANINDA 11 MADALYA

Mustafakemalpaşa spor Belediye Yağlı Güreş Takımı sporcuları, 6-17 Haziran 2023 tarihlerinde Balıkesir ve Bursa’da gerçekleştirilen yağlı güreş organizasyonlarında başarılı sonuçlara imza attı.

Toplam 11 madalya kazanan sporculardan minik-2 boyda Ömer Naci Balya’da, Okan Yavaş ise baş altı boyda Çalı’da zirveye çıktı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübü Yağlı Güreş Takımı, Balıkesir ve Bursa’da yapılan 4 yağlı güreş organizasyonda 2 altın, 4 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalya kazandı.

BALYA’DA ALTIN MADALYA

6 Haziran 2023’te Balıkesir’de düzenlenen Balya 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Mustafakemalpaşalı güreşçilerden Ömer Naci minik-2 boyunda birincilik,  baş altı boyunda Okan Yavaş ikincilik,  minik-2 boyunda Yusuf Sayılgan ikincilik, teşvik-2 boyunda İsmail Keskin ve ayak boyunda ise Ahmet Yusuf Bekil üçüncülük kürsüsüne çıktı.

İVRİNDİ VE GÖNEN’DE DERECE

14 Haziran 2023’te Balıkesir’de bu yıl 20.’si düzenlenen İvrindi Alçalören Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde ise minik-1 boyunda Alper Kav ikincilik, teşvik-1 boyunda da Ömer Naci üçüncülük kazandı.

Mustafakemalpaşaspor Belediye güreşçileri, 16 Haziran 2023’te yapılan Balıkesir-Gönen Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden de boş dönmedi.

Bu yıl 29.’su düzenlenen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde minik-1 boyunda Alper Kav ve teşvik-1 boyunda Ömer Naci bir kez daha madalya kürsüsüne çıkarak üçüncülük elde etti.

OKAN YAVAŞ, ÇALI’DA ZİRVEDE

17 Haziran 2023’te Bursa’da düzenlenen 61. Nilüfer-Çalı Yağlı Güreşleri’nde de Mustafakemalpaşalı güreşçiler kürsüden inmedi. İddialı pehlivanların yer aldığı organizasyonda baş altı boyunda er meydanına çıkan Okan Yavaş, altın madalyanın sahibi oldu.  Ahmet Yusuf Bekil ise ayak boyunda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt