ERDEM: GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ AMA SATMAYACAĞIZ

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sürekli geziyorum, kırsal mahallelerimizi, ovamızı ve bize tarafınızdan gösterilen teveccühü görüyorum. Bize olan ilgiyi iliklerimize kadar yaşıyoruz. Bu kesinlikle sandığa çok farklı yansıyacak, sizlere inanıyorum” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde kırsal ve ova mahalleleri ile kucaklaşmayı sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Tepecik ve Ovaazatlı Mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, dertleşti ve isteklerini dinledi. Havai fişek ve konfeti yağmuruna tutulan karşılama törenlerinin ardından vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem, mahalle meydanlarında mitinge dönüşen sohbetlerinde 31 Mart Yerel seçimlerinde Gönül Birliği hareketine tam destek istedi.

“BİZE ÜVEY EVLAT MUALEMESİ YAPILDI”

Mustafakemalpaşa’nın yıllardır ötekileştirildiğini ve yalnız bırakıldığını belirten Başkan Adayı Şükrü Erdem, 6 dönemdir ilçeye milletvekili verilmemesi nedeniyle tüm yatırımların başka yörelere kaydığını ve Mustafakemalpaşa’nın büyük bir köy haline geldiğini söyledi. İktidarın kendisine büyük oranda oy veren Mustafakemalpaşa’ya üvey evlat muamelesi yaptığını kaydeden Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bunun sonucunda da buraya hiçbir yatırım yapılmadı. Buraya gelen ödenekleri Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından İnegöl ve Karacabey’e kaydırıldı. Yıllardır Mustafakemalpaşa’nın hali ortada. İnegöl ve Karacabey’in ise altyapısı üstyapısı her şeyi tamamlandı. Bizim yatırımlar hep oralara kaydı. Bizler oy verdikçe hizmet başka yere gönderildi. Bu kadar desteğin karşılığı bu olmamalıydı. Son olarak iktidar partisi Mustafakemalpaşa’yı küçük ortağına bıraktı. Buna kıymetli vatandaşlarımız da büyük tepki gösterdi haklı olarak. Bunun üzerine bizde ‘Gönül birliği’ hareketini kurarak yola çıktık. Tüm partili vatandaşlarımızı tek çatı altında iktidara bir ihtar vermeye davet ediyoruz. Bizi yok sayanları biz de 31 Mart’ta yok sayalım. Bize hizmet vermeyenlere gerekli bir ihtar çekelim ve göstereceğimiz kırmızı kart ile de ‘biz buradayız’ diyelim. Sizlerden güçlü bir destek bekliyorum. Bunun sonucunda göreceksiniz ki, birçok hizmet ayağını etkin hale getireceğiz. Sizlere hizmet etmenin keyfini yaşarken siyaseten İlçemizin tekrar kıymet kazanmasını sağlayacağız. Buna emin olabilirsiniz” diye konuştu.

“İKİLİ DESTEK ÖNEMLİ”

Mustafakemalpaşa’da kendisine büyük destek geleceğinden emin olduğunu söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sürekli geziyorum, kırsal mahallelerimizi, ovamızı geziyorum ve bize gösterilen teveccühü görüyorum. Bize olan ilgiyi görüyorum. Bu kesinlikle sandığa çok farklı yansıyacak. Sizlerden ricam, Büyükşehir’de de Mustafa Bozbey’e ilçemizden yeterli desteği verelim. Verelim ki, Bursa’da da o kazansın ve Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını ilçemize seferber edelim. Yıllardır gelmeyen ve biriken alınması gereken hizmetleri bir an önce getirelim. Mustafakemalpaşa çok zaman kaybetti, kısa zamanda bu açığı birlikte kapatalım. O yüzden Bursa’da Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa’da bize vereceğiniz destek, buraya hizmetlerin dalga dalga gelmesini sağlayacak. Buna emin olabilirsiniz” dedi.

“EKSİKLERİ, İSTEKLENİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Vatandaşların Tepecik’te hazırladıkları iki sayfalık eksikler listesi vermesi üzerine Başkan Adayı Şükrü Erdem, eksikleri tek tek okuyarak şunları söyledi:

“Şu anda büyük bir üzüntü içerisindeyim. Bu kadar basit istekler yıllardır yapılmamış. Bu gerçekten çok üzüntü verici. Bu listeyi okudukça gerçekten hicap duyuyorum. Bunlar nasıl yapılmaz, bu kadar basit şeyler niye hep ötelenir anlamış değilim. Aslında bu zamana kadar tepkisiz kalmak bu sorunların birikmesinin en başlıca sebebidir. Ama merak etmeyin, 1 Nisan’dan itibaren bu isteklerinizi kısa sürede yapacağız. Geçmişte yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bunlar, onların yanında hiçbir şey değil. Bir düzen ve plan dahilinde eksiklerinizi tamamlamak boynumuzun borcudur.”Bu arada, Tepecik’te özürlü bir gence ihtiyacı olan akülü aracın hediye edilmesi ise vatandaşlardan tarafından alkışlarla karşılık buldu.

“BU COŞKUNUZA LAYIK OLACAĞIZ”

Ovaazatlı’da davullarla, hava fişeklerle karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, gördüğü bu coşku karşısında oldukça duygulandı. “Biliyorum, bize verdiğiniz destek nedeniyle sizler cezalandırdınız” diyen Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ama merak etmeyin, 31 Mart’ta sizlerin vereceği büyük destek sonrasında 1 Nisan’dan itibaren bu açığı kapatacağız. Ben sizlere 5 yıl önce gelip ‘yerlerinizi satmayacağım’ dedim. Şimdi de bu sözümün arkasındayım merak etmeyin. Satılmayan yerlerinizi satmayacağım ve sizin kullanmanız için hukuka uygun bir şekilde tahsis etme yoluna gideceğim. Bugüne kadar yapılmayan, ötelenen tüm sorunları en kısa zamanda birlikte çözeceğiz. Bizim meclis üyelerimizin tamamı sizlerin aranızdan, sizlerin mahallenizden, çiftçi, üretici ve hayvancılardan oluşuyor. Hep birlikte üretip, hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte kazanacağız.”

 

 

mustafakemalpasagzt