ERDEMLİ BELEDİYECİLİK DESTEK GÖRÜYOR

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Mustafakemalpaşa’nın sorunlarının çözüm anahtarı bizde. Merak etmeyin, ‘Gönül Birliği’ hareketi sizlerin teveccühü ile gümbür gümbür geliyor” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem bu kapsamda, İncealipınar, Uğurlupınar ve Çördük’te vatandaşlarla buluştu, kucaklaştı, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Her gittiği yerde kadın-erkek, çocuk-genç-yaşlı tüm kesimin büyük sevgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem’e yine kadınlardan büyük ilgi vardı. Yaşadıkları sıkıntıları anlatan vatandaşlara, “Merak etmeyin, ‘Gönül Birliği’ hareketi sizlerin teveccühü ile gümbür gümbür geliyor” diyerek sorunların 1 Nisan’dan itibaren çözüldüğünü herkesin yaşayarak göreceğini söyledi.

Erdem, “Mustafakemalpaşa yatırımlarda son yıllarda çok geride kaldı. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi ilçemizden 6 dönemdir milletvekili olmaması. Ankara’da temsil edilmemek yatırımların başka yerlere kaymasına neden oldu. Biz de bu nedenle ‘Gönül Birliği’ hareketini kurduk ve yola çıktık. Bildiğiniz gibi iktidar Mustafakemalpaşa’yı küçük ortağına bıraktı. Buradaki 38 bin oyunu yok saydı. Sizlerin oylarını değersizleştirdi ve adeta ‘sizin oyunuza ihtiyacım yok’ dedi. Bu duruma tüm vatandaşlarımız büyük tepki gösteriyor. Bizde bu nedenle parti ayırımı gözetmeksizin ‘Gönül Birliği’ hareketini oluşturduk ve yola çıktık. Bu harekete sizlerden güçlü bir destek bekliyorum. Çünkü ne kadar güçlü olursak sesimiz o kadar gür çıkar“ diye konuştu.

“SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakanlığım sonrasında güzel ilçemde sizlerle beraber yaşamaya devam ediyorum. Bu nedenle de sorunları yakınan biliyor ve takip ediyorum. Hepsi ile ilgili çözüm önerilerimiz, projelerimiz hazır. Çiftçimiz, üreticimiz, hayvancımız, esnafımız, emeklimiz el ele vererek Mustafakemalpaşa’yı tekrar eski günlerine en kısa zamanda döndüreceğiz. Üreticinin ürünü değerini bulacak, çiftçi kazanacak, esnafın yüzü gülecek ve hep birlikte kazanacağız. Yeter ki 31 Mart’ta gerekli uyarıyı yapalım. Ankara’ya bir kırmızı kart gösterelim.” dedi.

YOLLARINIZ YAPILACAK

Kırsal mahalleleri ziyaretleri esnasında ara ulaşım yollarının durumunun çok kötü olduğunu da vurgulayan Erdem, “Yol medeniyettir. Ama bu medeniyeti siz hemşehrilerimize çok görüyorlar. Kolay ve kaliteli ulaşımı sağlamamız boynumuzun borcu. Yollarınız yapılacak. Göreve gelir gelmez bir program dahilinde sorunlarınızı çözmeye başlayacağız. Siz bizlere güveniyorsunuz, bu güveni boşa çıkarmayacağız“ diye konuştu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt