ESKİ KIZILELMA’DA DEHŞET

Mustafakemalpaşa,da bir genç, geçirdiği cinnet nedeniyle babasını ve kız kardeşini bıçakla yaralarken, komşusunu da öldürdü.

Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 14.30 sıralarında kırsal Eski Kızılelma Mahallesi’nde meydana geldi. Askerden yeni geldiği öğrenilen Yasin D. (22) evde bilinmeyen bir nedenle ailesiyle tartışmaya başladı.

 Şükrü Erdem

 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Kavganın büyümesi üzerine yaşanan arbedede sinir krizi geçiren genç, eline aldığı bıçakla babası Hasan D. (48) ve kız kardeşi Yasemin D.’yi (19) vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

KOMŞUSUNU KATLETTİ

Gözü dönen zanlı, bu esnada bağrışmalar nedeniyle olay yerine gelerek kavgayı ayırmak isteyen komşusu Osman K.’ya da (28) saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, ağır biçimde yaralanan evli ve 2 çocuk babası Osman K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Oğlunun bıçak darbelerine hedef olan Hasan D. ve kız kardeş Yasemin D.’nin, ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği olayda, Osman K.’nın cansız bedeni de morga kaldırıldı.

Ameliyata alınan iki yaralının durumunun kritik olduğu öğrenilirken, katil zanlısı Yasin D. ise  jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt