GAZİLER, GENÇLERLE BULUŞTU

Mustafakemalpaşa’da yaşayan gaziler, ‘Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Projesi’ kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

TC Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın,  ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı’ vesilesiyle Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda uyguladığı,  ‘Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Projesi’ ile istiklalin teminatı kahraman gaziler, geleceğin mimarı çocuklar ve gençlerle bir araya geliyor.

Eğitim çağındaki çocuklara ve gençlere milli ve manevi değerleri aşılamak, vatan müdafaası için yapılan fedakarlıkları bilmeleri ve geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan ‘Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları’ kapsamında 4 Nisan 2024 tarihinde Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi koordinasyonunda Hasan Celal Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir program gerçekleştirildi.

Programda Kıbrıs gazileri Erdinç Hazar, Fikret Talu ve Mehmet Sülün, yaşadıkları deneyimleri öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldukları gaziler, anılarını tazeleyerek, gelecek kuşaklara aktardı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt