Hüseyin Tunçer Aday Adaylığını Duyurdu.

AK parti aday adaylığı başvurularının 22 Kasım tarihinde son bulacağı AK Parti’de ilk başvuru Hüseyin Tunçer’den geldi. Uzun yıllardır Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini sürdüren Hüseyin Tunçer, Mustafakemalpaşa Öğretmenevinde yaptığı açıklama sonrası başvuru dosyasını, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut’a teslim etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Hüseyin Tunçer Konuşmasında ilk olarak katılımcılara teşekkür ettikten sonra  Bugün burada olmamın sebebi sizlerle birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmektir. Tecrübem bilgim ve vizyonumla Mustafakemalpaşa’nın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için buradayım. İlçemizi ekonomik, kalkınma, sanayi, eğitim , kültür , turizm ve sanat alanındaki projelerimle daha ileriye taşıyacağım.

Hedefimiz Güç Birliği Ve Şeffaflık Olacak

“Birlikte çalışarak, güç birliği oluşturarak şehrimizi daha aydınlık yarınlara taşıyabiliriz” vurgusu yapan AK Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Tunçer; “Mustafakemalpaşa’nın potansiyelini keşfetmek ve değerini arttırmak için birlikte adım atalım. Şeffaf, hesap veren, adaleti ön plana tutan bir yönetim anlayışıyla sizlerle birlikte olacağım. Herkesin mutlu ve güvende hissettiği bir Mustafakemalpaşa için var gücümle çalışacağım. Hepinizin desteğini bekliyorum dedi.

Konuşması alkışlarla karşılanan Tunçer’den aday adaylık başvurusunu teslim alan AK Parti ilçe Başkanı Mutlu Turgut ise konuşmasında, Mustafakemalpaşa’da bir demokrasi şölenin yaşandığını söylerken, ‘esnafın efsane başkanı’ olarak tanındığına dikkat çektiği Hüseyin Tunçer’e ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt