İsmail Tatlıoğlu’ndan Mustafakemalpaşa’ya Ziyaret

İyi Parti Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’ndan Mustafakemalpaşa’ya Ziyaret

İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına gelerek ziyarette bulundu. İyi Parti ilçe Başkanlığına getirilen Tevfik Demir’i tebrik ederek seçim sürecinde kendisine kolaylık ve başarılar diledi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

İyi Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Mustafakemalpaşa’da bayrağı devralan İyi Parti İlçe Başkanına yeni kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Önümüzde yeni Cumhurbaşkanı kim olacak? Seçimi yok, önümüzde Türkiye’yi bu güne getiren tek adam sistemi devam mı tamam mı? Seçimi var diyen Tatlıoğlu, AK Parti Hükümetinin de yaşanan deprem felaketinin ardından birçok kamu kurumunun da sınıfta kaldığını dile getirdi. ‘’Depremden dolayı hükümeti ve siyasileri suçlamak gibi bir niyetimiz yok fakat müdahalelerde neden geç kalındığı sorulmasın mı?’’ diyen Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu takdire şayan muhteşem bir millet var ama bu milletin hani neredesin? Dediğinde yardıma koşan bir kamu kuruluşu yok’’ diyerek konuşmasına devam etti. Ahbap Derneği’nin diğer kamu yardım kuruluşlarından daha itibarlı olduğunu vurgulayarak, AHBAP Derneği’nin hükümetten önce deprem bölgesinde yardıma başladığına değindi.

Seçimin 14 Mayıs’ta kaybedilmesi Türkiye’nin aşağı doğru otoriter bir kırılma yaşamasına sebep olacağını söyleyen Tatlıoğlu artık sorgulayan ve yapamayanın hesabının sorulduğu bir sisteme geçilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu sözlerine şöyle devam etti; ‘’Cennetin kapıları şüphesiz açılır ama önce zulmün ve liyakatin kapısını kapatmamız lazım. Bu seçimin temel önceliği bu girdabı sonlandırmaktır. Bu iş birliğinin temel amacı da bu girdabı sonlandırma hamlesidir ve bunun için de demokratik siyasal iş birliği yaptık.’’ Seçimi kazandıktan sonra göçmenlerle alakalı neler yapacaksınız? Sorusuna ‘’ Herkes memleketinde mutlu olsun’’ cevabını vererek göçmenlerle alakalı yine ilk açıklamayı İyi Parti Başkanı Meral Akşener’in yaptığını belirten Tatlıoğlu herkesin vatanında mutlu olması gerektiğini ve bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını açıkladı.

Mustafakemalpaşa İyi Parti ilçe Başkanı Tevfik Demir el birliği ile Mustafakemalpaşa’yı en üst düzeyde temsil etmeye çalışacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Mustafakemalpaşa İyi Parti İlçe Binasında verilen basına açık kahvaltı toplantısında Ömer Ceylan’ın Milletvekili aday adaylığını açıklayan Tevfik Demir bu akşam da İyi Parti Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Ertürk’ün Milletvekili aday adaylığını ilan etti. Önümüzdeki günlerde Çalışma arkadaşları ile tekrardan bir araya geleceklerini söyleyerek, katılım sağlayan partililere ve basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt