Karanfil’den Nezaket Ziyaret Turu

Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Samet Karanfil, nezaket ziyaretleri kapsamında AK Parti, MHP, CHP, Zafer Partisi ve İYİ Parti’nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Sportif faaliyetler hakkında siyasi parti temsilcilerine bilgiler veren Karanfil; “Birlik olarak tek amacımız, sporun gelişimine ve yayılmasına yardımcı olmak. Altyapı ve tesisleşme imkânlarının daha ulaşılır olması için her kesimin desteğine ihtiyacımız var” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Ocak ayında gerçekleşen kongrede güven tazeleyerek tekrar Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı’na seçilen Yalıntaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil, ziyaret turlarına başladı.

Karanfil sırasıyla, İYİ Parti Başkanı Tevfik Demir, CHP Başkanı Serda Tandoğan Kuru, MHP Başkanı Ahmet Beygirci,Zafer Partisi Köksal Şenkoyuncu ve AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu’nu ziyaret etti.

Amatör kulüplerin sorunlarının konuşulduğu ziyaretlerde siyasilere, Amatör Spor Kulüpleri Birliği temsilcilerinin beklentilerini aktaran Başkan Samet Karanfil, özellikle tesisleşme yatırımlarına yönelik destek talebinde bulundu.

‘DAHA İYİ NOKTALARA GELMELİYİZ’

Mustafakemalpaşa sporunun marka değerini artırmak için güç birliğine ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Karanfil; “Mustafakemalpaşa’da amatör sporun nasıl bir adım daha ileriye götürülebileceği, gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtularak boş vakitlerini nasıl daha iyi değerlendirebileceği yönünde çalışmalarımız var. Amatör spor ve lisanslı sporcu açısından daha iyi noktalara gelmeliyiz. Bu hedef, daha çok altyapı ve daha çok tesisleşme imkânlarıyla gerçekleşebilir.

Bu anlamda spor yararına akılcı ve anlaşılabilir taleplerimizin imkânlar ölçüsünde desteklenmesini bekliyoruz. Birlik olarak Mustafakemalpaşa’ya sportif anlamda yapılacak her yatırımın, her projenin destekçisi ve takipçisi olacağız. Bizleri misafir eden siyasi parti başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt