KAYMAKAM’DAN ‘TÜBİTAK’ TEBRİĞİ

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 2022 TÜBİTAK Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri’nde Türkiye 2’ncisi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu tebrik etti.

TÜBİTAK 2204/B Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri’nde ödül kazanan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri Elif Filiz ve Elanur Tanrıkulu, Okul Müdürü Ahmet Deniz ve Danışman Öğretmen Serkan Zengin ile birlikte Kaymakam Ahmet Altıntaş ve Milli  Eğitim Müdürü Veysel Çalık’ı ziyaret etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

KÜLTÜREL MİRASA DİKKAT ÇEKTİLER

Kaymakam Altıntaş ve Milli Eğitim Müdürü Çalık, İngilizce Öğretmeni Serkan Zengin danışmanlığında kültürel miras alanında hazırladıkları ‘Ömeraltı Köyü Geleneksel Çatma Tomruk Evleri’ projesi ile Türkiye 2’ncisi olan öğrencileri kutladı.

Ödüllü proje hakkında bilgiler veren başarılı öğrenciler, Ömeraltı’nın tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla hazırlanan çalışmada, yöresel mimari uygulamaları arasında öne çıkan çatma tomruk evlere dikkat çekildiğini söyledi.

Öğrencilere hediyeler veren Kaymakam Ahmet Altıntaş, daha önce TÜBİTAK Bursa Bölge Finalleri’nde birinci olan projenin Türkiye genelindeki yarışmada da ödül kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, proje ekibini tebrik etti.

Etiketler

mustafakemalpasagzt