MHP Bursa İl Başkanı Tekin’den Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin ve İlçe Başkanı Ahmet Beygirci  4. Mıhlama Festivali’ne katılarak Mustafakemalpaşa ilçesine destek verdi. Tekin, festivalin açılışının ardından ilçe esnafını ve pazar yerini ziyaret etti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mıhlama Festivali Coşkuyla Başladı

Mustafakemalpaşa ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Mıhlama Festivali’nin 4.sü, coşkuyla başladı. Festivalin açılışına MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festival alanında kurulan stantları gezen Tekin, mıhlama yapan kadınlarla sohbet ederek, yöresel lezzeti tattı.

Tekin’den Esnafa Moral Ziyareti

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, festivalin açılışının ardından  İlçe Başkanı Ahmet Beygirci ve yönetimi ile Mustafakemalpaşa esnaf çarşısını ve perşembe pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tekin, hayırlı işler diledi. Tekin, esnafın pandemi sürecinde yaşadığı zorluklara değinerek, devletin yanlarında olduğunu belirtti.

Tekin: “Mustafakemalpaşa’yı Önemsiyoruz”

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, Mustafakemalpaşa ilçesinin kendileri için önemli bir yer olduğunu söyledi. Tekin, “Mustafakemalpaşa, Bursa’nın en güzel ilçelerinden biridir. Burada yaşayan hemşehrilerimizle her zaman gönül bağımız var. Mıhlama Festivali gibi güzel etkinliklerle ilçemizin kültürünü ve değerlerini yaşatıyoruz. Biz de MHP olarak bu festivale destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt