Milletvekili Aday Adayları İYİ Parti’yi Ziyaret Etti.

İYİ Parti’den Bursa milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Müberra Çakır ve Şeyda Şahin, dün akşam İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette projelerini ve hedeflerini açıklayan iki aday adayına parti yönetiminden tam destek geldi.

Mustafakemalpaşa’daki siyasi hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’na müracaat ederek dosyalarını teslim eden ve aday adaylık süreçlerini resmen başlatan Müberra Çakır ve Şeyda Şahin, İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Dün akşam İlçe Başkanı Tevfik Demir, parti yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelen aday adayları, neden milletvekili aday adayı olduklarını, hedeflerinin neler olduğunu aktardı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Şeyda Şahin: Koltuklar yenilenmeli

Avukatlık yapan ve hukuk alanda yazdığı kitaplarıyla Türkiye genelinde tanınan Şeyda Şahin yaptığı açıklamasında, “Bütün problemleri biliyoruz. Şayet Mustafakemalpaşa yönetimi ve üyeleri bizleri milletvekili olarak uygun görür, desteklerse tüm sorunları tek tek çözeceğiz. Şunu açıkça söyleyebilirim ki Medeni Usul Hukuku alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden birisiyim. Yıllardır Hakimlik Ve Savcılık sınavlarına girerek sınavları geçtim. Ancak gördüm ki Türkiye’de hakim olmak için sadece sınavları geçmek, başarılı olmak yeterli olmuyor. İYİ Parti yönetiminde Türkiye’de liyakate önem verilecek. 15 yıldan beri avukatlık yapıyorum. Daha önce Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın kurucu üyelerinden birisi oldum ve başkan yardımcılıkları gibi çeşitli kademelerde görev aldım. Yeni dönemde ise parti büyüklerimin desteği, arkadaş ve ailemin de teşviki ile milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu mutsuz düzeni değiştirmek adına yola çıktık.“ dedi.

Milletvekili olduktan sonra Bursa ve Mustafakemalpaşa’nın sorunlarıyla dertleneceklerini ve bu sorunların tamamını Ankara’da alanındaki uzman isimler ile çözeceklerini söyleyen Şahin, parti üyelerinden yapılacak seçimlerde destek istedi.

Müberra Çakır: “ Bursa’nın ‘Meleği’ Olacağım”

Çevre mühendisi olan ve aile şirketiyle birlikte bu alanda önemli işlere imza atan Müberra Çakır, İYİ Parti’nin bir diğer misafiri oldu.

Sizinle olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. 2018 yılında İYİ Parti’ye üye oldum. Ardından milletvekili aday adaylık sürecim oldu. Seçimlerin ardından Yahya Bahadır’ın yönetiminde yer aldım. Genel Merkez’den gelen görev sonrasında 2019’da Çevre Ekoloji Başkanlığı görevine getirildim. Böylece Türkiye’nin neresinde bir çevre sorunu varsa, orada yer alarak çözümler ürettik, sorunlara dikkat çektik ve daha yeşil bir Türkiye için mücadele verdik. Gençlerin ve kadınların partisi olarak İYİ Parti’de genç ve kadın adaylardan birisi olmaya karar verdim.

2018 yılındaki aday adaylık sürecimde vatandaşlarla, çocuklarla, gençlerle bir arada olmak beni çok mutlu etmişti. Vatandaşlarla bir arada olmak, onların dertleriyle dertlenmek, sorunlarına çözüm bulmak benim için çok önemli. Bu nedenle 2023 milletvekili seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdim ve aday adaylığını duyurdum. Benim üniversitede bir hayalim varsı ve ‘Bursa’nın Meleği’ olacağım diyordum. İşte şimdi Bursa’nın Meleği olmak, Bursalının sorunlarını çözmek adına İYİ Parti’den milletvekili aday adayıyım.” dedi.

Milletvekili aday adayları yaptıkları açıklamalar sonrasında parti yönetimi, üyeler ve misafirlerin sorularını yanıtladı. Çekilen hatıra fotoğrafları ile birlikte programlar noktalandı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt