MUSTAFAKEMALPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ VE KADINA ŞİDDET ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi, Öğretmenler Günü Konseri ve Kadına Şiddet etkinliğine ev sahipliği yapacak.

33 yıldır atıl durumda olan ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar döneminde hayata geçirilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi iki büyük etkinliğe ev sahipliği yapacak. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Prof. Dr. Asude Handan Başal ve Prof. Dr. Nimet Haşıl Korkmaz’ın katılımıyla, Kadına Yönelik Şiddet konulu, konferans gerçekleştirilecek.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

24 Kasım Cuma Günü TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçılarından Bahadır Özüşen’in yorumuyla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin kendisine verdiği ‘’ Başöğretmen’’ unvanını kabul etmesinin yıl dönümünü olan Öğretmenler Gününe Özel Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar müzik dinletisi saat 20:00’da Büyük Salonda gerçekleşecek.

Etkinliklere tüm halkını davet eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ İlçemizde önemli isimleri ağırlamaktan mutluyuz. Kadına yönelik şiddet, toplumlarımızı derinden sarsan bir sorundur ve her geçen gün maalesef bu sorunla karşılaşan kadınların sayısında artış görülmektedir. Bu durumu değiştirmek, toplumsal bir sorumluluk. Bizlerde farkındalık yaratmak adına iki kıymetli hocamızı ilçemizde ağırlayarak engin bilgilerine erişeceğiz. Kadına verdiği önem ve değerle Türk toplumunun oluşturulmasında ve toplumsal değişimini sağlayan Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarla 24 Kasımı kutlayacağız. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.’’ Dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt