Mustafakemalpaşa Şükrü Erdem’i Bağrına Bastı

ŞÜKRÜ ERDEM RÜZGARI

 



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem aday tanıtım toplantısında partililer ve Mustafakemalpaşalılar ile kucaklaştı. Başkan Adayı Erdem, “Biz birlikte başaracağız, Mustafakemalpaşa ayağa kalkacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa’da yaptığı aday tanıtımı toplantısında adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıya; CHP Bursa Milletvekili Kayhan Pala, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir, TJK Başkanı Serdar Adalı ve partililer ile Mustafakemalpaşalılar yoğum katılım gösterdi. İlçe Başkanı Gökhan Demir ‘Mustafakemalpaşa’ya bir ‘Bakan’ gerek’ diyerek yola çıktıklarını belirterek, Mustafakemalpaşa’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, tüm Bursa’da iddialı olduklarını 1 Nisan’da tüm Bursa’nın ‘Gülen Bursa’ haline geleceğini söylerken, Bursa Milletvekili Kayhan Pala da ‘Büyükşehir belediye Başkanı adayımız Mustafa Bozbey ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Adayımız Şükrü Erdem’i size emanet ediyorum” diye konuştu.

ALKIŞLAR ARASINDA KÜRSÜYE GELDİ

Daha sonra kürsüye gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükür Erdem, Mustafakemalpaşa’yı kucaklamak için yola çıktıklarını belirtirken sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında; “Biz birlik ve beraberlik için yola çıktık. Bakanlık yaptıktan sonra gelip yaşadığı ilçesine yerleşen tek kişi benimdir. Çünkü ben ilçemi, sizleri seviyorum. Sizlerle beraber yaşamayı seviyorum. Bu nedenle de buranın sorunlarını ve neler yapılması gerektiğini en iyi bilenlerden birisiyim” dedi.

“SİYASET TEPKİ GEREKTİRİRİR”

Siyasetin tepkisiz olamayacağının altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Şimdi burada son yıllarda sürekli iktidar partisi adayları yönetim gösterdi. Yüzde 25-30’ların üstünde oy potansiyeline sahip bir partinin burada yüzde 5 civarında oya sahip olan bir partiye belediyeyi teslim etmek istemesi kabul edilemez. Buna tepki ortaya koymak gerekir. İşte bu nedenle hangi partiden olursa olsun bu tepki orta koymak gerekir. Göreceksiniz öyle bir liste yapacağız ki bu listede her kesimden, her görüşten insanlar olacak. Zenginler değil halkın içinden olan kişiler olacak. Mustafakemalpaşa’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.

ERDEM’DEN İLGİNÇ BENZETME!

MHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayına da başarılar dileyen Şükrü Erdem, “Şimdi bu genç arkadaşımızın tanıtımını sosyal medyada gördüm. Diyor ki; ben 1,90 boyunda şu yaşında, bu okul mezunu, işte kollarını açınca 2,5 metre, şu kadar basket atan, şu kadar ribaunt alan gibi özelliklerdeyim. Şimdi ben bu ülkenin en genç bakanı oldum. O zaman çıkıp, ‘Siyaseti gençler yapmalı’ demiştim. Tabi ki Rahmetli Demirel buna çok alınmış ve beni çağırıp ‘Sen böyle söyledin mi?’ dedi. Bende ‘söyledim’ dedim. Bana; ‘Şimdi özür dileyeceksin. Böyle söyleyerek beni üzdün, Sayın Ecevit’i, Sayın Erbakan’ı Sayın Türkeş’i üzdün. Bizim yaşımızla siyasetin ne alakası var. Siyasette tecrübe çok önemlidir. Biz koşacak mıyız ülke mi yöneteceğiz” demişti. Şimdi benim için bizden yaşça daha büyük diyorlar ama ben çok şükür çok sağlıklıyım. Tecrübem var, ilçem için ne gerekli onu biliyorum, nasıl yapılacağını biliyorum ve diyorum ki, ben spor olsun diye gelmiyorum, ilçemi ayağa kaldırmaya geliyorum” diye konuştu.

“HER KAPIYI ÇALACAĞIM”

Mustafakemalpaşa’ya hizmet için, sorunları çözmek için her kapıyı gocunmadan çalacağını söyleyen Şükrü Erdem, salonu dolduran partililer ve Mustafakemalpaşalılardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için de oy isteyerek, “Ben sizlerden sayın Mustafa Bozbey iin de oy istiyorum. Çünkü bu hizmetleri birlikte olursak çok daha rahat çok daha kısa sürede yaparız. Birlikte olursak güçlü oluruz” dedi.

Konuşmasında; ‘Kirmasti Gençlik burada mı?” diye seslenen Erdem, “Burada’ cevabını aldıktan sonra şunları söyledi: “Şimdi bana bu arkadaşlar sosyal medyadan ‘Başkanım Quaresma’yı getir diyorlar. Ben de onlara diyorum ki, Quaresma’nın devri betti Ronaldo’yu getireyim diyorum. Şimdi burada TJK başkanımız eski Beşiktaş yöneticilerinden dostum Serdar Adalı burada. Ondan Mustafakemalpaşaspor için destek istiyorum. Başkanım buradan senin adına söz veriyorum” dedi. Bunun üzerine de Serdar Adalı yerinden kalkarak, “Senin verdiğin söz benim sözümdür. Ne gerekiyorsa yaparız” diye konuştu.

“BEN DE EGO YOKTUR”

Mustafakemalpaşa’ya hizmet eden tüm başkanlara teşekkür eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Aramızdan ayrılanları rahmet anıyorum. Son dönem Sayın Sadi Kurtulan ve Mehmet Kanar kardeşim de bu ilçeye hizmet etmiştir ve kendilerine teşekkür ediyorum. Bitirilen hizmetlere sahip çıkacağımızdan, yarım kalanları da tamamlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben büyüğüm ama benim egom yoktur. Burada önemli olan ilçeme hizmettir. İlçeme katkı koymaktır. Vatandaşın menfaatidir” dedi. Daha sonra kürsüye gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında projelerinden bahsetti ve tüm Bursa’yı ‘Gülen Bursa’ haline getireceklerini söyledi.

 

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt