MUSTAFAKEMALPAŞA’DA HİZMET HER YERDE

Hizmet ve gönül seferberliği kapsamında 5 yılda 105.124 vatandaşın talep ve beklentilerini çözüme kavuşturan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar,  bu alanda anlamlı bir rekora imza attı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’nın 142 yıllık belediye tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir dönüşümü beraberinde getiren Başkan Kanar, Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirdiği Meydan Makam Buluşmaları ile hemşehrileriyle birebir iletişim kuruyor.

Başkan Kanar’ın 7/24 ulaşılabilirlik ilkesiyle hizmet veren Mustafakemalpaşa Belediyesi, 105.124 vatandaşın çağrısını çözüme kavuşturup, 41.178 evrak kaydını tamamlarken, 12.400 vatandaşın taleplerine çözüm üretip, 3944 kişinin  Pazar yerinden evlerine ulaşımını sağlayarak, ilçede hizmet seferberliğini sürdürüyor.

İlçede ki her haneye ulaşıp, 7/24 hizmet seferberliği sunan Başkan Kanar, ‘’ Biz Geldik ekibimiz ile Mustafakemalpaşa’da her hanemizin ayağına giderek çalınmadık kapı bırakmıyoruz anında taleplerini çözüme kavuşturuyoruz. Mustafakemalpaşa’mız 131 mahallesiyle Bursa’mızın en büyük ilçelerinden biri. 131 Mahallemizin her noktasına ulaşarak, hizmet kalitemizi arttırıyor, hemşehrilerimizin yüzünü güldürüyoruz. Ulaşılabilir bir belediye anlayışını ilçemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her hemşehrimizin bir telefon uzağındayız.’’ Dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt