Mustafakemalpaşa’nın Markaları Yörex Fuarı’nda

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen ‘Antalya Yörex 12.Yöresel Ürünler Fuarı’nda açtığı stantta, coğrafi işaretli tescilli Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ve Viaport ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Geniş katılımlı fuarda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na marka tatlıdan ikram eden Mustafakemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay; “Bu önemli organizasyonların içinde üyelerimizle yer alarak, markalarımıza destek verdik” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle bu yıl 12.’si düzenlenen ‘Antalya Yörex 12.Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

ANFAŞ Fuar Merkezinde 500’den fazla katılımcıya ve ziyaretçiye kapılarını açan fuarda, Anadolu’nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi. Mustafakemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay ve Meclis Başkanı İbrahim Özmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Dadak,  Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Abdullah Yağız, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Taşkın ve Mehmet Çalışkan, Meclis Üyesi Metin Oruç ve Genel Sekreter Birol Denizli ile birlikte fuarın açılışına katıldı.

TSO standında, Mustafakemalpaşa’nın coğrafi işaret tescilli Peynir Tatlısı ve Viaport ürünleri tanıtıldı.

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, YÖREX Fuarı’nın Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerini bir araya getiren önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Uzkınay; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye’nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na bu yıl da üyelerimiz ile katılarak, ürünlerimizi katılımcıların beğenisine sunduk. Bu önemli organizasyonların içinde üyelerimizle yer alarak, markalarımıza destek verdik” diye konuştu.

‘CİDDİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ’

Türkiye’nin gastronomide yükselen bir trend yakaladığını kaydeden Tekin Uzkınay; “Bu yükselişi üyelerimizin markalarına da yansıtmayı hedeflemekteyiz. Bunun için Ticaret ve Sanayi Odası olarak ciddi çalışmaları yürütmekteyiz. Fuarın tüm katılımcılara fayda sağlamasını temenni ediyor, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsa’mıza ve Antalya Ticaret ve Sanayi Oda’mıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt