PTT 183 YAŞINDA

Türkiye’nin en köklü kurumlarından Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ ) 183. kuruluş yıl dönümü Mustafakemalpaşa’da kutlandı.

PTT Merkez Şube Müdürü Mürüvvet Geyikçioğlu öncülüğünde bir araya gelen PTT personeli, kuruluş yıl dönümümü pasta keserek kutladı. PTT’nin 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulduğunu hatırlatan Geyikçioğlu, kurumun günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak Türkiye’nin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için hizmetler sunduğunu kaydetti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

PTT’nin, sosyal, kültürel ve sportif hayatın gelişmesine de katkılar sağladığını dile getiren Mürüvvet Geyikçioğlu; “Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Mustafakemalpaşa’da da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz. PTT Ailesi’nin 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt