Şenkuyumcu; Atatürk’ü Minnetle Anıyoruz.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla Yayımladığı mesajında

Bugün yakın coğrafyamıza baktığımızda gördüğümüz geri kalmışlık, işgal, mezhep savaşları, etnik iç savaşlar ve sonuç olarak kan ve gözyaşıdır. Etrafımızdaki bu manzarayı görünce sorgulamamak elde değil. Onlar neden bu halde, biz neden onlardan çok daha ilerideyiz?



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Sonuçta anlıyorsunuz ki, farkın ana nedeni sistem farkı. Sistemin doğru temeller üzerine atılması. İşte bu fark bütün pozitif veya negatif sonuçları üretmektedir. Işte bu noktada büyük önder Atatürk’ün farkını anlıyorsunuz. Eğer Atatürk olmasaydı kurtulamaz, bir şekilde kurtulsaydık bile bizde bugün muhtemelen bir Afganistan, İran, Yemen konumunda olurduk. O bizi sadece kurtarmadı. Bizi çok daha ileriye taşıdı.

Ancak, hala onun tekme tokat kovduğu emperyalistler, sömürgeci ruhlular, inlerinde  fırsat bekleyen çağın gerisindeki ilkel kafalar fırsat beklemektedirler. Ona ve hatırasına hala saldırıyorlar. Çünkü Atatürk’ü silmeden bu coğrafyadan Türkleri silemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Lâkin bu güne kadar başaramadılar, yine başaramayacaklar. Çünkü bu topraklarda daha milyonlarca Mustafa Kemaller var.

Ne yaparsa yapsınlar onu ve eseri olan cumhuriyeti Türk Milletinin kalbinden silemeyecekler. Ona hakaret edenler bilmelidir ki, bugün Anadolu’nun en ücra köşesinde, adını duymadığımız bir köyünde bugün ezan okunuyorsa bunda en büyük pay Atatürk’ündür.

Bu duygularla vefatının 85. Yılında kurtarıcımız ve devletimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü saygı minnet ve dua ile anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.  Huzur içinde uyu aziz ATATÜRK.

ZAFER PARTİSİ MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE BAŞKANI GÖKSEL ŞENKUYUMCU

Etiketler

mustafakemalpasagzt