Tek Sorunumuz Metruk Bina”

Mustafakemalpaşa Yüzbaşı Sabribey Mahallesi Muhtarı Hayrettin Can “Tek sorunumuz metruk bina”

Mart 2019 yerel seçimlerinde Yüzbaşı Sabribey Mahallesi muhtarı olarak seçilen Hayrettin Can, görevi boyunca Yüzbaşı Sabribey Mahallesi’nde yapılan çalışmaları ve muhtarlık faaliyetlerini anlattı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Yüzbaşı Sabribey Mahallesi, 350 seçmenin yaşadığı merkez mahaller arasında yer alıyor. 2019 yılında yapılan muhtarlık seçimlerinde aday olan ve sandıkta muhtar olarak seçilen Hayrettin Can, görevinde 3 yılını geride bıraktı. 3 yıllık dönemi boyunca mahallede yapılan çalışmaları ve vatandaşların rahatsız olduğu konuları  aktaran Yüzbaşı Sabribey Mahalle Muhtarı Can, özellikle mobese sisteminin kurulmasından dolayı vatandaşların çok memnun olduğunu dile getirdi.

Muhtar Hayrettin Can konuyla ilgili “Belediyemiz ve emniyetimizle her zaman uyum içinde çalıştık. Takılan mobeseler mahalle halkının güvenliği açısından çok önemli. Bunun yanı sıra pandemi döneminde özellikle 65 yaş üzeri mahalle sakinlerinin erzak, ilaç ve diğer ihtiyaçları için ev ev gezerek yardımcı olduk. Pazaryerinin önündeki çitler, ışıklandırma, çimler ve muhtarlık kulübemiz için belediyemiz hep yanımızda oldu. Muhtarlık yanında bulunan sokak çeşmesine azalarımla birlikte koruma çatısı yaptırdık” dedi.

Mahallemizdeki metruk bina vatandaşlarımızı rahatsız ediyor.”

Mahalle halkının şikayet ve önerilerini de dile getiren Muhtar Hayrettin Can, “Mahallemizdeki metruk bir bina vatandaşlarımızı rahatsız ediyor. Bu konuda ilçe kaymakamlığımıza dilekçemizi verdik. Fakat sonuç olumsuz oldu. En azından bu bina etrafındaki önlemler daha da arttırılabilir. Bir diğer konu da mahallemiz konum itibariyle cadde üzeri bir yerleşim. Çocukların oynaması için çocuk parkımız yok. Tek uygun yer Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezinin bahçesi. Ama maalesef bu isteğimizi de reddedilen dilekçemizle gerçekleştiremedik. Mahallemizin çocukları için çocuk parkı isteyen vatandaşımızın bu isteğinin en kısa zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum.“ dedi.

Muhtar Hayrettin Can’dan 2023 mesajı

Yüzbaşı Sabribey Mahalle Muhtarı Hayrettin Can “Girdiğimiz 2023 yılının hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Huzur mahallede başlar. Mahalleler ilçeyi huzura ulaştırır. Biz muhtarlar olarak 131 mahallede seçmenlerimizin şikayet ve önerilerini sadece seçim zamanı değil her zaman dinler ve çözüm ararsak, önce huzurlu mahalle, sonra huzurlu ve sorunsuz bir ilçe oluruz. İstek ve şikayetlerimize duyarsız kalmayan Mustafakemalpaşa Belediyemize tekrar teşekkür ederim.” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler

mustafakemalpasagzt